CELEBREM LES SANTES DE MATARÓ!

Una desena de nedadors i nedadores de la Federació ACELL – Special Olympics han participat en la 28a Travessa nedant al Port de Mataró

Les Santes de Mataró és la festa major per excel·lència de la capital maresmenca. L’esport no hi podia faltar, ni tampoc els esportistes de la Federació ACELL-Special Olympics. Per primera vegada, els nedadors i nedadores de l’Escola Esportiva han participat en la tradicional Travessa pel Port de Mataró aquest passat diumenge de 21 de juliol.

Un total de 11 esportistes han nedat en una cursa molt inclusiva. Nou d’ells ha participat en la categoria de 500 metres, mentre que els altres dos, l’Enric Díaz i el Roger Vilaseca, es van atrevir amb la de 1.000 metres. Tots els nedadors, de totes les categories, amb i sense discapacitat, es van tirar a l’aigua a la vegada, sense cap mena de distinció ni exclusió.

La valoració d’aquesta primera participació ha sigut molt positiva, tant per l’organització de l’Ajuntament de Mataró, com per la qualitat de l’aigua, com per la il·lusió dels esportistes en poder tornar a nedar a mar obert com també ja fan en la Travessia del Port de Barcelona.

L’any vinent hi tornarem!

 

21 de juliol 2019

Imatges de la participació dels esportistes de la Federació ACELL-Special Olympics en la Travessa al Port de Mataró!

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes