RICKY RUBIO DE NOU AL COSTAT DELS ESPORTISTES DE SPECIAL OLYMPICS

L’equip de Special Olympics Catalunya-ACELL es proclama guanyador del III Torneo Nacional De Baloncesto Masculino Unificado Special Olympics a El Masnou.

8 equips provinents de diverses comunitats autònomes i formats per jugadors amb i sense discapacitat hi van participar

Del 28 al 30 de juny, la localitat d’El Masnou va acollir la 3a edició del Torneo Nacional de Baloncesto Masculino Unificado Special Olympics, un campionat organitzat per Special Olympics España i la Fundación Ricky Rubio.

El torneig vol mostrar el seu compromís amb la plena normalització de l’esport i, per això, va comptar amb la participació d’esportistes amb discapacitat intel·lectual de diferents programes Special Olympics provinents de tot Espanya i d’esportistes unificats, és a dir, sense discapacitat.

Els equips participants van ser: Regió de Murcia, Balears, Aragó, Madrid, La Rioja, Andalusia, Catalunya i com a convidat especial, l’equip local, el FEM de Mataró. La delegació de Special Olympics Catalunya-ACELL es va proclamar guanyadora del torneig al imposar-se a la final a les Balears i el FEM de Mataró va rebre el premi al Fair Play.

Divendres 28 de juny en el cinema Calàndria de El Masnou va tenir lloc la presentació del torneig i es va projectar la pel·lícula Campeones. Ricky Rubio també hi va assistir i va declarar: “És una satisfacció poder celebrar en El Masnou aquest campionat. Jo aprenc molt de tots vosaltres i espero que aprofiteu el cap de setmana i gaudiu”. L’estrella de la NBA va llegir el Jurament de l’esportista de Special Olympics “Vull guanyar, però si no ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent en l’intent”.

30 de juny de 2019

Imatges de Special Olympics España del Torneo Nacional de Baloncesto Masculino Unificado Special Olympics

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes