PARTICIPACIÓ CATALANA EN EL TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL 7 D’ARLÉS

La delegació catalana, formada per 9 esportistes i 3 entrenadors de Special Olympics Catalunya – ACELL va quedar subcampiona del torneig

El passat cap de setmana, una delegació de Special Olympics Catalunya – Federació ACELL va viatjar fins a França, més concretament a Arlés, per disputar un Torneig Internacional de Futbol 7. En aquest hi van participar clubs provinents de varis països europeus. La delegació estava formada per 3 entrenadors i 9 esportistes: Daniel Martín, Luis Pilligua, Francisco Javier Sánchez, Alberto Ibáñez, Ali Ihsan, Miguel Angel Barroso, Anass Dhimane, Pablo Sánchez i Cristian Zaragoza. El conjunt català va arribar a la final però va perdre 2-1 davant el Mònaco C.F. que es va proclamar campió.

El torneig va dividir-se en dos grups. L’equip de Special Olympics Catalunya-Federació ACELL va formar part del grup 1 on també hi havia els equips: Lambesc, Olympic de Marsella, ASSE1 de França; Selection de Venetia d’Itàlia i el Mònaco C.F.

El torneig va consistir en una primera fase de lligueta on els nostres esportistes van guanyar 4 partits fent un gran joc i sempre tenint en compte el fair-play i això els va permetre classificar-se per les semifinals. Aquestes es van jugar contra l’equip local ASSE1. Va ser un partit igualat i que va acabar amb un resultat de 2-0  pels esportistes catalans, cosa que els va donar accés a la final. Va ser un gran èxit aconseguir aquest repte ja que la selecció estava formada per jugadors molt joves i gairebé sense experiència en aquest tipus d’esdeveniments.

La final va ser molt disputada amb un partit molt igualat. A la mitja part, el conjunt català perdia 0-1, tot i tenir unes molt bones sensacions i positives. Després del descans van aconseguir igualar el partit però quan faltaven 2 minuts per finalitzar el partit, una acció desafortunada va permetre al Mònaco marcar el segon gol. Tot i així, l’equip de Special Olympics Catalunya – Federació ACELL no va rendir-se i va seguir atacant malgrat no tenir sort en el gol. Va ser un gran torneig no solament a nivell esportiu, però també deixant en molt bon lloc els valors dels jugadors, la companyonia, el fair play i el compromís.

25 de juny 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes