UNA VINTENA D’ALUMNES DE REUS PARTICIPEN EN EL PROGRAMA YOUNG ATHLETES

Els alumnes de l’Escola Alba de Reus i la Font del Lleó van acomiadar el curs 2018-2019 amb una festa final del programa Young Athletes per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys.

El passat 4 de juny, els alumnes de Reus van celebrar la festa de final de curs 2018-2019 del programa Young Athletes en el Polilleuger Municipal de la localitat. Durant el curs, una vintena d’alumnes de l’Escola d’Educació Font del Lleó i l’Escola Alba de Reus van realitzar conjuntament el programa. Els joves esportistes van mostrar tots els coneixements adquirits durant l’any davant dels seus familiars. A més, tots ells van rebre amb molta il·lusió el diploma i la medalla de participació.

L’objectiu d’aquest projecte és que, mitjançant jocs i activitats, els alumnes puguin iniciar-se en el món de l’esport, crear un hàbit d’activitat física i també millorar la seva capacitat de relacionar-se amb l’entorn treballant l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació.

Gràcies a la col·laboració de la Fundación Leo Messi amb el programa Young Athletes, el nombre d’alumnes participants ha augmentat en els últims anys i s’ha pogut comprar material nou. Actualment, hi ha 4 escoles d’educació especial a Catalunya adherides al projecte: l’Escola Crespinell de Terrassa, l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida i l’Escola Alba i Font del Lleó de Reus.

La voluntat de Special Olympics Catalunya és seguir potenciant el projecte de Young Athletes i augmentar el nombre de centres escolars que puguin unir-s’hi de cara el curs que ve.

4 de juny 2019

Imatges de la cloenda del YAP a Reus 2019

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes