8 ESPORTISTES DE SPECIAL OLYMPICS – ACELL PARTICIPEN EN LA CURSA LA MAQUINISTA

Dos dels esportistes amb discapacitat intel·lectual van completar els 10km de circuit urbà i la resta van córrer en la categoria de 5 km.   

El passat diumenge 2 de juny va tenir lloc a Barcelona la 12a Cursa La Maquinista, en la que van participar 8 atletes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya. En aquesta edició, els runners van sortir a córrer, de la mà de la Gasol Foundation, per recaptar diners contra la obesitat infantil.

Els corredors de la Federació ACELL i de Special Olympics van córrer al costat dels altres participants com 8 corredors més. Marçal Reguant i Roman Vigara van completar els 10km de circuit urbà en un temps de 55 minuts. Mentre que la resta van participar en la cursa de 5km. Jordi Aguayo i Gregorio Aguayo els van completar en 25 minuts, Xavier Hernández i Douae Ouboukir en 33 minuts, Genis Ferrer en 36 minuts i Xavier Ferrer en un temps de 40 minuts.

La participació en curses populars conjuntament amb altres esportistes sense discapacitat ens apropa una mica més a la plena inclusió i la integració social, un dels objectius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

 

2 de juny de 2019

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes