Una de les característiques de la competició amb equips unificats és que estan formats per persones amb i sense discapacitat intel·lectual.

El campionat va comptar amb la participació 20 equips provinents de tot Espanya.

Durant tres dies, la ciutat de Villarreal va acollir la 9a edició del Campeonato Unificado de futbol 7, que va tenir lloc del 31 de maig al 2 de juny a les instal·lacions de la Ciudad Deportiva Pamesa Ceràmica i que estava organitzat per Special Olympics España i pel Villareal CF.

El 31 de maig es va celebrar la cerimònia de benvinguda per les delegacions assistents i es va procedir a l’encesa de la torxa i els altres dos dies es va dur a terme la competició esportiva.

Una gran novetat d’aquest any en el Campionat va ser la creació d’una categoria exclusivament femenina, seguint l’aposta de Special Olympics per promocionar i donar visibilitat a l’esport femení inclusiu.

El campionat va comptar amb la participació de més 250 participants entre esportistes, entrenadors i jugadors provinents d’Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Castella la Manxa, Ceuta, Extremadura, Regió de Murcia, Catalunya i sis equips de la Comunitat Valenciana. Els jugadors estaven repartits en 20 equips dels quals 5 eren femenins.

Una de les característiques de la competició amb equips unificats és que estan formats per persones amb i sense discapacitat intel·lectual. En aquest cas, la delegació catalanava ser representada per l’equip tarragoní Club Solc.

L’equip català va tornar cap a casa amb una quarta posició. Va ser una experiència molt gratificant que durant tot el cap de setmana van compartir amb els seus companys.

 

2 de juny de 2019

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *