Young athletes és un programa que mitjançant jocs, cançons i altres activitats introdueixen al món esportiu als nens i nenes de 2 a 7 anys amb discapacitat intel·lectual.

Aquest divendres 31 de maig, els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Crespinell han celebrat la festa de final de curs del programa Young Athletes. Durant aquest curs han seguit el projecte una desena d’alumnes i aquest divendres han mostrat tot el que han après. A més, durant la cloenda se’ls hi ha donat el diploma i la medalla de participació en el programa.

L’objectiu de Young Athletes és que els alumnes puguin iniciar-se en el món esport i millorar la capacitat de relació amb el seu entorn per mitjà de jocs i activitats que treballen l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació.

Precisament, l’Escola d’Educació Especial Crespinell, el passat mes de març va ser guardonada amb el premi Esportista 2018 en la categoria d’esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual, per la seva participació en el Programa Young Athletes. Uns premis atorgats per l’Ajuntament de Terrassa i pel Diari de Terrassa.

Gràcies a la col·laboració de la Fundación Leo Messi amb el programa Young Athletes, el nombre d’alumnes participants ha augmentat. Actualment, hi ha 3 escoles més d’educació especial a Catalunya adherides al projecte: l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida i l’Escola Alba i Font del Lleó de Reus.

La voluntat de Special Olympics Catalunya és seguir potenciant el projecte de Young Athletes i augmentar el nombre de centres escolars que puguin unir-s’hi.

31 de maig de 2019

 

Fotografies de la Cloenda del Programa Young Athletes a l’Escola d’Educació Especial Crespinell

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *