EL TORNEIG “CAMPEONES TCCD” ES CELEBRA PER PRIMER COP A COMA-RUGA

El passat cap de setmana es va celebrar el torneig de bàsquet  “Campeones” Torneig de Coma-ruga Costa Daurada. La competició va acollir més d’un centenar de joves i les seves famílies i amics. Hi van participar diversos equips provinents de tot el territori espanyol. Per part catalana, hi van competir els SESE Spurs i l’Orange Stars AB Vendrell, equip que aviat formarà part del moviment Special Olympics.

El Torneig va concloure amb la final disputada entre el Godella de València, subcampió d’Espanya de la Lliga Feddi (Federació Espanyola de discapacitat intel·lectual), i l’equip SESE Spurs que va endur-se la victòria demostrant un gran nivell de joc dels nostres jugadors.

A part de la competició esportiva, hi va haver una taula rodona per tal de debatre sobre el present i futur del bàsquet adaptat. També hi va haver una exhibició de la secció adaptada del CB Valls – Fundació Ginac d’hoquei. A més, els actors de la pel·lícula “Campeones”, que dóna nom al torneig, van ser-hi presents.

Des de la Federació ACELL i Special Olympics volem felicitar l’organització per aquest torneig amb un gran ambient i esportivitat i felicitar a tots els esportistes que hi van participar.

12 de maig de 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes