GAVÀ TORNA A ACOLLIR LA JORNADA ESCOLAR D’ATLETISME

554 esportistes amb discapacitat intel·lectual en edat escolar participen en la 39 edició del campionat escolar

L’Estadi Municipal de la Bòbila de Gavà ha tornat a acollir una nova Jornada Escolar d’atletisme per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual. Enguany, el campionat celebra la seva 39a edició i, com ja ha succeït als anys anteriors, aquest s’ha hagut d’organitzar en dos dies degut a l’alta participació.

Dijous 2 de maig ha tingut lloc la primera de les dues jornades, la qual ha comptat amb 314 esportistes dels centres Llar de Sant Josep, CCEE Ventijol, Tilmar, Crespi-esport, Associació Esportiva Barcelona, E.E.E. Xaloc, ACIDH, Les Aigües i el Centre Esportiu l’Estel.

La segona jornada es celebrarà el proper 9 de maig, amb la presència de 240 esportistes dels centres Josep Sol, Ramón Suriñach, Maria Felip, I.P.T Jeroni de Moragas, Montserrat Montero, CEE Font de l’Abella, Escola SOLC, Club Esportiu Alba, Les Aigües, La Ginesta i el Consorci Sant Gregori.

Tots ells s’han pogut inscriure a les proves de salt de llargada, llançament de softbol, llançament de pes d’1kg, 2kg, 3kg i 4kg i en les curses en la distància de 1.500m, 800m, 400m, 300m, 200m, 100m,  80m, 60m, 25m, 60m assistits verbalment, 50m en cadira de rodes, 50m marxa, 25m marxa, 25m de marxa assistida i 10m de marxa assistida.

El nombre de participants en les darreres edicions de les Jornades Escolars és superior gràcies al projecte “Esport a l’Escola” que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya i la Fundación Leo Messi. El projecte permet subvencionar part de la participació dels nens i nenes en les diferents Jornades Escolars.

La Federació ACELL amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya ha organitzat aquesta 39a edició de la Jornada Escolar d’atletisme.

2 de maig de 2019

Imatges de la 39a edició de la Jornada Escolar d’atletisme a Gavà

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes