ALMACELLES ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CICLISME

33 esportistes amb discapacitat intel·lectual dels centres de Sant Joan de Déu, Alba de Tàrrega, TEB i Àngel APASA van participar en la 24a edició del campionat de ciclisme.

El passat 13 d’abril, la ciutat d’Almacelles va acollir el 24è Campionat de Catalunya de Ciclisme. Una prova organitzada per la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, l’Ajuntament d’Almacelles i el Patronat Municipal d’Esports.

El campionat va comptar amb un total de 33 participants de 4 centres: 14 ciclistes de Sant Joan de Déu, 8 de l’Alba de Tàrrega, 6 del TEB i 5 de l’Àngel APASA.  Tots ells, van competir per categories d’edat, des dels 8 anys – corresponent a la categoria mínima – fins a la categoria sènior, pels esportistes de 30 anys en endavant.

Tots els participants es van poder inscriure en una de les 3 curses que s’organitzaven en les distàncies de 15 km, 10 km i 1 km i en les 3 contrarellotges de 5km, 1 km i 500 metres.

Paral·lelament, van tenir lloc les proves adaptades pels esportistes amb majors dificultats, en que la prova classificatòria consistia en un circuit d’habilitats i la prova final en una cursa de 500 metres en tricicle o bici.

Al acabar cada sèrie, tots els esportistes van rebre la seva medalla de participació i al finalitzar totes les proves va tenir lloc l’acte de cloenda.

13 d’abril de 2019

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes