Parets del Vallès va acollir la 29a edició, la qual va reunir a 475 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 32 clubs de Catalunya, València i Andorra.

El diumenge 7 d’abril va tenir lloc el 29è Campionat de Catalunya de Bàsquet a Parets del Vallès. L’esdeveniment estava organitzat per la Federació ACELL, amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, l’Ajuntament de Parets del Vallès, la Secretaria General de l’Esport, l’Obra Social “La Caixa”, APINDEP, el Club Bàsquet Parets i l’Associació Triple Bàsquet Parets.  A més, es va comptar amb una trentena de voluntaris que van donar suport a l’organització.

El Pavelló Joaquim Rodríguez va acollir la competició i als 475 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 32 clubs d’arreu de Catalunya, València i Andorra. La major part dels participants van inscriure’s en la competició per equips, la qual va reunir a 53 equips que es van distribuir per nivells de joc. Paral·lelament, es van realitzar les proves adaptades en que els esportistes van mostrar les seves destreses en la passada de precisió, llançament a cistella i dribling.

El campionat va coincidir amb la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física i es va voler reivindicar la necessitat de fer esport i activitat física de manera regular ja que els beneficis socials i físics que aporta són molt positius.

8 d’abril de 2019

Imatges del Campionat de Catalunya de Bàsquet a Parets del Vallès

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *