39a JORNADA ESCOLAR DE BÀSQUET A SANT JUST DESVERN PER A ESPORTISTES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Per segon any consecutiu, el Complex Esportiu Municipal de la Bonaigua va acollir 450 nens i nenes amb discapacitat intel·lectual d’una vintena d’escoles d’educació especial provinents de tot Catalunya que van participar en una nova Jornada Escolar de bàsquet.

El passat dijous 4 d’abril va celebrar-se la Jornada Escolar de Bàsquet a Sant Just Desvern, organitzada per la Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya.

Durant la jornada matinal es van reunir 450 esportistes d’entre 8 i 20 anys amb discapacitat intel·lectual, d’una vintena d’escoles d’educació especial de diferents indrets del territori català. Es van jugar partits entre diferents grups segons els nivells dels equips i també es van disputar proves adaptades per tal que tots els jugadors amb discapacitat intel·lectual poguessin participar d’aquesta jornada esportiva i adquirissin hàbits saludables i esportius des de ben petits.

El nombre de participants en les darreres edicions de les Jornades Escolars és superior gràcies al projecte “Esport a l’Escola” que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya i la Fundación Leo Messi. El projecte permet subvencionar part de la participació dels nens i nenes en les diferents Jornades Escolars. Durant la temporada esportiva també es fomenten els campionats escolars d’atletisme, natació i futbol.

La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya va organitzar aquesta 39a edició de la Jornada Escolar de Bàsquet.

4 d’abril de 2019

Imatges de la Jornada Escolar de bàsquet 2019

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes