L’EMPRESA ANTICIPA FA LA DONACIÓ DE 15 BICICLETES A ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL

L’empresa immobiliària Anticipa ha col·laborat amb la donació de bicicletes a diferents escoles d’educació especial vinculades a la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i a Special Olympics Catalunya.

Un total de 15 bicicletes, tant d’adults com infantils, s’han repartit per algunes escoles de Barcelona i Gavà per tal que els alumnes amb discapacitat intel·lectual les puguin gaudir: l’Escola Sant Guillem, CEE Marià Felip, TEB, Centre José Cordoba, Escola La Ginesta i el centre Taiga. Les escoles d’educació especial engloben a nens i nenes de 3 a 20 anys i un dels punts importants del seu calendari escolar és la pràctica de l’esport i les activitats de lleure.

En aquest sentit, és molt important aquesta col·laboració atès que els alumnes poden accedir a una pràctica esportiva més fàcilment així com també gaudir-ne a l’hora del pati amb els companys de tota l’escola.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL fomenten l’esport i el lleure durant la temporada esportiva per tal de buscar una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

1 d’abril de 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes