Es consolida el Campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta a Sabadell

Més de 190 atletes amb discapacitat intel·lectual van participar en una nova prova atlètica adaptada.

El campionat, disputat la Pista coberta de Catalunya a Sabadell, va acollir durant tot el diumenge les diferents proves: cursa, salt d’alçada i llargada, pes i proves adaptades.

La ciutat de Sabadell ha acollit, altre cop, un Campionat de Catalunya organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell. El passat mes de gener va ser el de natació i en aquesta ocasió va ser el torn de l’atletisme.

En la quarta edició d’aquesta competició d’atletisme en pista coberta s’ha reunit a 192 esportistes de diferents clubs de Catalunya i també d’Andorra. La iniciativa d’aquest campionat va néixer fa quatre anys motivada per la voluntat d’ampliar el calendari esportiu i així donar més oportunitats de participació als atletes en les diferents proves. Un dels moments més emotius va ser quan va arribar a meta l’atleta Prodis, l’Enric, que amb 60 anys encara competeix, tot un exemple de superació i entrega.

Les instal·lacions de la Pista coberta de Catalunya de Sabadell són immillorables per dur a terme aquest campionat. Durant tot el dia s’han disputat diferents proves atlètiques en diferents categories: curses de 3.000m, 1.500m, 400m, 200m, 60m; llançament de pes; salt de llargada, i d’alçada; relleus; marxa i softbol com a prova adaptada. A cada sèrie finalitzada cada esportista rebia la seva medalla.

Els centres participants d’aquesta cita esportiva són: Àngel Aspasa d’Amposta; Club Esportiu Alba de Reus; Club Esportiu Crespi, Esport i Club Prodis de Terrassa; Club Esportiu Alfa-Tegar de Vilanova i la Geltrú; Club Esportiu Fem Esport, Club Esportiu Solc, Villabanca-Bellisens i Fundació Estela de Tarragona; Club Esportiu TEB, Club Cordada, Escola Esportiva ACELL i Fundació Vella Terra de Barcelona; Club Muntanyenc de Sant Cugat; Junts en acció de Sant Pere de Ribes; Rubricatus d’El Prat de Llobregat, St. Tomás Pardo de Vic i Special Olympics Andorra.

Gabriel Fernández, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell, ha mostrat la seva satisfacció que aquesta competició es torni a celebrar al seu consistori i espera que l’any vinent hi tornem a ser. La presidenta de la Federació ACELL, Marina Gómez, també va ser present en l’acte protocol·lari i en l’entrega de medalles.

24 de març de 2019

Imatges del 4t Campionat de Catalunya d’Atletisme en Pista Coberta a Sabadell

Compartir:

Més publicacions

Xarxes