BARCELONA ACULL LA 39a JORNADA ESCOLAR DE FUTBOL PER ESPORTISTES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

La 39a Jornada Escolar de futbol sala per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual ha tingut lloc a les instal·lacions de la Meiland i al CEM Mundet de Barcelona i ha comptat amb més de 300 participants.

Aquest dijous 14 de març s’ha celebrat la Jornada Escolar de Futbol a Barcelona, organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, la Fundación Leo Messi i la Fundació Cruyff.

La 39a edició ha comptat amb la participació de 344 nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 16 escoles d’educació especial de tot Catalunya. Els esportistes, entre 8 i 20 anys, esperen amb moltes ganes la competició escolar i s’entrenen durant tot el curs per competir de la millor manera possible.

Com ha succeït en les darreres edicions, gràcies al projecte “Esport a l’Escola” que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya i la Fundación Leo Messi, s’ha pogut incrementar el nombre d’inscripcions i la competició s’ha hagut d’organitzar en dues instal·lacions diferents. El CEM Mundet ha acollit les proves adaptades, en que els alumnes amb més dificultats han completat un circuit amb diferents activitats motrius relacionades amb el futbol. Mentre que les instal·lacions de la Meiland han albergat els partits de la competició per equips, en que els esportistes s’han dividit per nivell de joc.

Durant la temporada esportiva també es celebren les jornades escolars de natació, bàsquet i atletisme per tal que els joves esportistes adquireixin hàbits saludables i esportius des de la infància.

14 de març de 2019

Imatges de la Jornada Escolar de futbol 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes