Tres esportistes amb discapacitat intel·lectual participen en l’emblemàtica cursa pels carrers de la capital catalana.

La 42a edició de la Marató de Barcelona va congregar a 17.000 corredors, entre els quals hi havia 3 esportistes de Special Olympics CatalunyaACELL: Roman Vigara, Aleix Serradell i Roger Devesa. Els 3 són habituals de les curses populars i van córrer al costat dels altres participants com tres corredors més.

En aquesta ocasió, l’Aleix va completar la carrera en 4 hores 48 minuts i el Roger va fer un temps de 3 hores  49 minuts. L’altre runner que va començar la cursa, el Roman Vigara, finalment va haver de retirar-se en el quilòmetre 22.

La participació en curses populars conjuntament amb altres esportistes sense discapacitat ens apropa una mica més a la plena inclusió i la integració social, un dels objectius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

10 de març 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *