Un any més, el Circuit de Barcelona – Catalunya ha tornat a obrir les seves portes per a viure des de ben aprop l’espectacle de la Formula 1. Prop de 300 persones amb discapacitat intel·lectual gaudeixen dels Tests oficials des del 23 de febrer fins a l’ 1 de març gràcies al Circuit de Barcelona-Catalunya i l’Associació Esportiva Activa’t.

Diferents clubs i entitats vinculades a la Federació ACELL i a Special Olympics Catalunya es desplacen a Montmeló durant aquests dies per escoltar de ben aprop els monoplaces de la F1. És una excel·lent oportunitat per a tots ells conèixer el mon del motor i visitar espais del Circuit que no acostumen a estar oberts com el pàdoc, la terrassa o els boxes on les escuderies com Ferrari o McClaren es preparen per a la competició.

El campionat mundial començarà el proper 17 de març a Melbourne i fins aleshores, els pilots de les diferents escuderies realitzen les proves amb els seus monoplaces en el circuit de Montmeló.

25 de febrer de 2019

Fotografies del Club l’Estel de Balaguer i la Fundació ASPROS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *