ELS ESPORTISTES CATALANS PARTICIPEN EN LA II JORNADA MÁS QUE PÁDEL A SARAGOSSA

Prop d’un centenar d’esportistes amb discapacitat intel·lectual van participar en el torneig de pàdel inclusiu, organitzat per Special Olympics Aragó

El 9 de febrer 6 esportistes del Club Esportiu El Vilar, en representació de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL, es van desplaçar fins a Saragossa per participar en la II Jornada Más que pádel. El torneig, organitzat per Special Olympics Aragó i Pàdel Saragossa, va reunir a 89 esportistes i 23 entrenadors provinents de diverses comunitats autònomes i va comptar amb la col·laboració de 43 voluntaris i voluntàries.

La competició es va disputar a les instal·lacions del Club Pàdel Saragossa i oferia 4 modalitats de participació: per parelles unificades, en què un dels membres no té discapacitat intel·lectual; per parelles formades per dos esportistes de Special Olympics i agrupats per nivells per garantir la competició igualada; la competició individual d’1 contra 1 i la participació en les proves adaptades, per aquells esportistes amb majors dificultats.

El pàdel, de moment no forma part de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, però alguns clubs com el Club Esportiu El Vilar el practiquen habitualment i gràcies a tornejos com aquest els esportistes van poder gaudir d’aquest esport i a més mostrant un bon nivell de joc.

9 de febrer 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes