SABADELL ACULL UNA NOVA EDICIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE NATACIÓ

La 39a edició va comptar amb la participació de més de 300 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Diumenge 27 de gener es va celebrar el 39è Campionat de Catalunya de Natació a Sabadell. La competició, organitzada per la Federació ACELL amb la col·laboració del Club Natació Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell i Special Olympics Catalunya; es va diputar a la piscina de Can Llong de les instal·lacions del CN Sabadell.

El campionat va reunir a 336 nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual de tot Catalunya, Andorra i Castelló. Tots ells van participar en diferents proves en estil de crol, esquena, papallona i braça i en diverses distàncies de 25 metres, 50m, 100m i en relleus de 4x25m. Per aquells esportistes amb discapacitat intel·lectual amb més dificultats es van organitzar les proves adaptades de 25m en flotació, en les que hi van participar 11 esportistes.

Els més de 300 nedadors i nedadores van competir en més d’una prova, fet que va suposar que hi haguessin més de 669 inscripcions entre totes les proves. Les competicions que van reunir més participants van ser els 25m crol i els 25m esquena, amb 212 i 162 participants respectivament.

28 clubs es van inscriure a la competició. L’Escola Esportiva ACELL de Barcelona va ser el club que va aportar més esportistes, amb 44, i el club amfitrió sabadellenc, el Club Natació Sabadell-Avant, la secció de natació adaptada del CN Sabadell va inscriure a 17 esportistes.

Pel lliurament  de medalles es va comptar amb la presencia del Sr. Gabriel Fernández, Regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell; Sr. Alex Amorós, President del Club Natació Sabadell-Avant; Sr. Joan Lluis Monteys, Vicepresident de la Federació ACELL i Secretari de Special Olympics Catalunya; Sr. Víctor Fernández, Sr. Ferran Delgado, Sra Mercè Cuberta i Sra. Montse Cuberta, tots ells membres de la junta directiva de la Federació ACELL i la Sra. Esther Eroles, Coordinadora de projectes de la Fundació Cruyff. 

 27 de gener de 2019

Imatges del 39è Campionat de Catalunya de Natació a Sabadell

Compartir:

Més publicacions

Xarxes