L’onzè sopar solidari organitzatper l’hotel del grup Marriott ha sigut en benefici dels esportistes de SpecialOlympics Catalunya

Un any més, l’Hotel Le Méridien Barcelona ha organitzat un sopar a favor d’un projecte solidari, i enguany, els beneficis han estat per als esportistes de Special Olympics Catalunya.

Els 17.500 € obtinguts compliran amb l’ objectiu de seguir fomentant l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual i, d’aquesta manera, millorar la seva qualitat de vida i aconseguir una major inclusió social.

Els assistents que omplien la sala van gaudir d’un sopar degustació excel·lent, i la directora de l’hotel, Elisa Barral, va donar la benvinguda i agraïment a tots ells per ser-hi presents. Sergi Grimau, el president de Special Olympics Catalunya, va presentar l’entitat i va animar a tothom a formar part de la família d’Special Olympics.

El presentador de l’acte, Enric Lucena,va animar a tothom a participar en la tradicional subhasta i comprar gran quantitat de tiquets per guanyar regals que proveïdors, empreses i amics van donar de manera gratuïta com una pilota signada per Leo Messi, unes bosses Tous,targetes del Corte Inglés, nits d’hotel a diferents allotjaments del grup Marriott o una cafetera Illy.

Gràcies a accions solidàries com la del’Hotel Le Méridien Barcelona es pot tirar endavant els nostres objectius iaconseguir una societat el més inclusiva possible mitjançant l’esport.

Imatges Hotel Le Méridien

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *