LES ESPORTISTES CATALANES CAMPIONES DEL II TORNEO NACIONAL DE BALONCESTO FEMENINO SPECIAL OLYMPICS

El torneig també va comptar amb una exhibició de gimnàstica rítmica en el que les gimnastes catalanes van mostrar un alt nivell.

La localitat madrilenya de Colmenar Viejo va acollir del 23 al 25 de novembre la segona edició del Torneo Nacional de Baloncesto Femenino Special Olympics, que va comptar amb mig centenar d’esportistes amb discapacitat intel·lectual i amb la participació de SO Castilla y León, SO Madrid Icaro Envera, SO Madrid AMAS i SO Catalunya.

La selecció catalana va mostrar un gran nivell de joc i molta intensitat, especialment a la final. El conjunt català es va proclamar guanyador del torneig després d’imposar-se en tots els partits disputats en el Pavelló del Centre de Discapacitats Envera.

El bàsquet era la disciplina central del torneig, però l’organització va programar un seguit d’activitats paral·leles, com una exhibició de gimnàstica rítmica Special Olympics, en la que també van participar gimnastes catalanes de la Federació ACELL, les quals van mostrar les seves habilitats en els exercicis individuals amb cintes, pilotes i cèrcols i en els exercicis conjunts de terra. A més, dissabte el vespre, tots els participants, tant les jugadores de bàsquet com les gimnastes van poder gaudir de la festa de l’esportista.

Divendres 23 de novembre, en l’Auditorio Villa de Colmenar Viejo es va celebrar la presentació del campionat, que va comptar amb la presència d’alguns dels actors de la pel·lícula de “Campeones” i amb les autoritats del Consistori, que van destacar que l’objectiu del torneig és la inclusió de les persones amb diversitat funcional, especialment, ressaltar el paper de les dones amb discapacitat intel·lectual.

Classificació:

1r. Special Olympics Catalunya

2n. Special Olympics Madrid ICARO Envera

3r. Special Olympics Madrid AMAS

4t. Special Olympics Castilla y León

 

25 de novembre de 2018

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes