PARETS DEL VALLÈS ACULL UN DOBLE CAMPIONAT DE CATALUNYA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Durant el mateix diumenge es va disputar el XII Campionat de Catalunya d’handbol i el XXV Campionat de Catalunya de Petanca.

El passat diumenge 25 de novembre, Parets del Vallès va reunir en un mateix dia dos campionats de Catalunya organitzats per la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Per una banda, va tenir lloc el XXV Campionat de Catalunya de Petanca,  el qual va comptar amb la participació de 229 esportistes amb discapacitat intel·lectual. Les instal·lacions Municipals de Petanca van acollir 71 tripletes de petanquistes de tot Catalunya i Andorra i 5 esportistes que participaven en les proves adaptades.

Per altra banda, es va celebrar el XII Campionat de Catalunya d’Handbol en el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. En aquest cas, una vuitantena d’esportistes, dividits en 9 equips de 5 clubs de la Federació ACELL hi van participar: el Solc de Tarragona, l’Alfa Tegar de Vilanova i la Geltrú, el TEB de Barcelona, l’Escola Esportiva ACELL de Barcelona i l’Handbol Claret de Gràcia d’ACIDH.

Cap esportista va marxar amb les mans buides, tots van rebre una medalla i una tassa feta a ma i creada especialment per a l’ocasió per part de la cooperativa APINDEP. Durant el lliurament de medalles, es va poder comptar amb la presència de diferents autoritats: hi van assistir Francesc Juzgado, alcalde de Parets del Vallès; els tinents d’alcalde de l’Ajuntament i Víctor Fernández i el Ferran Delgado, membres de la junta directiva de la Federació ACELL.

 

25 de novembre de 2018

 

Imatges del Campionat de Catalunya d’handbol i petanca, Parets del Vallès 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes