PARTICIPEM EN LA JORNADA DE PÀDEL INCLUSIU

Quatre clubs catalans de la Federació ACELL participen en la Jornada de Pàdel inclusiu a Sant Feliu de Llobregat

El passat divendres 16 de novembre, es va celebrar el Torneig de Pàdel Unificat Special Olympics – Pepe Jeans en el Club Village de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta Jornada de Pàdel inclusiu estava organitzada per Special Olympics España i va comptar amb la participació de 37 jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Madrid, Special Olympics Aragó i Special Olympics Catalunya.

Per part catalana,  quatre clubs de la Federació ACELL van participar en el torneig: el Club Alba de Tàrrega, el SOLC, El Vilar i ASPROS, formant parelles amb els treballadors i treballadores de Pepe Jeans London.

El pàdel, de moment no forma part de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, els esportistes han pogut gaudir d’aquest esport i a més a més amb un gran nivell de joc.

 

16 de novembre de 2018

 

Imatges del Torneig de Pàdel Unificat Special Olympics – Pepe Jean, fotografies de Special Olympics España

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes