El Prat de Llobregat acull la primera Jornada Escolar de la temporada esportiva 2018-2019

Els més de 180 nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual han participat en la 39a edició de la Jornada Escolar de natació durant tot el matí a El Prat de Llobregat.

Atletisme, bàsquet i futbol són les altres disciplines que els joves de 8 a 20 anys practiquen durant l’any.

El Prat de Llobregat, 15 novembre 2018.- La piscina CEM Fondo d’en Peixo del Prat de Llobregat ha tornat a acollir la Jornada Escolar de natació per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual. Enguany han sigut 182 esportistes de centres escolars de tot Catalunya.

Les 12 escoles que hi han assistit: Montserrat Montero de Granollers, Ramon Suriñach de Ripoll, Club Esportiu Estel de Balaguer, Ampans Geroni de Moragas de Manresa, Escola Crespinell de Terrassa, Les Aigües de Mataró, Llar de Sant Josep de Lleida, Club Esportiu Solc de Tarragona, Alba de Reus, El Ventijol de Blanes i les escoles barcelonines de Taiga i La Ginesta.

La competició està destinada a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual en edat escolar, de 8 a 20 anys. Les proves en què han competit són els 25m lliures sense estil ni flotació, 25m flotació, 25m crol i 50m crol. Tots els esportistes han rebut la seva merescuda medalla de la ma de la regidora de salut i consum de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Débora García, Albert Sala, responsable de comunicació de la Fundació Johan Cruyff i diferents membres de la junta directiva de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Un dels objectius del conveni que té Special Olympics Catalunya amb la Fundación Leo Messi és portar a terme el projecte “Esport a l’escola” i poder col·laborar en fer que hi hagi la màxima participació de nens i nenes en les Jornades Escolars i adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits.

La Federació ACELL organitza aquesta Jornada Escolar amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, la Fundació Johan Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya. A més de natació, també fomentem els campionats de bàsquet, futbol i atletisme.

 

Imatges de la Jornada Escolar de natació 2018

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes