ELS “CAMPEONES” VISITEN BARCELONA

El FC Barcelona i Special Olympics Catalunya s’uneixen per convidar als protagonistes de la pel·lícula de “Campeones”.

El FC Barcelona, de la mà de Special Olympics Catalunya, va convidar el passat diumenge 11 de novembre als protagonistes de “Campeones” a conèixer les instal·lacions del club i a gaudir de l’activitat esportiva d’aquell dia. Les dues entitats es van unir per organitzar-los una jornada per Barcelona al voltant de l’esport.

Els deu joves amb discapacitat intel·lectual van ser rebuts a l’Estació de Sants, on els esperaven Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona i Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya per pujar-los a l’autocar oficial del FC Barcelona on van poder seure al mateix lloc dels seus ídols com Leo Messi o Luis Suárez. Abans de dinar encara hi va haver temps de fer una passejada pel centre de la ciutat tot visitant la Catedral, la Plaça Sant Jaume i pujant per Les Rambles. El dinar també va ser en un lloc emblemàtic i característic com el NBA Cafè, ideal per estrelles del bàsquet com ells. Jordi de Mas, youtuber especialitzat en l’NBA, els va fer una entrevista molt interessant. Juntament amb el directiu de la Federació ACELL, Ferran Delgado, se’ls va obsequiar amb un Nuc de ceràmica i unes motxilles.

Per la tarda, van visitar el Camp Nou Experience i van assistir al partit Barça – Betis, i a la llotja del Camp Nou van ser rebuts pel president del club, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident Jordi Cardoner i el membre de la Junta Directiva Emili Rousaud.

Després del partit, l’equip es va traslladar al Palau Blaugrana per veure el Barça Lassa – Múrcia i reunir-se amb una representació jugadors de bàsquet de la Federació ACELL-Special Olympics Catalunya, amb tots ells van fer-se una fotografia amb el primer equip de bàsquet. En el descans van tenir l’oportunitat de trepitjar el parquet i disputar un petit partit d’exhibició. Tot el Palau els va ovacionar! Abans de començar el tercer temps, Joan Bladé, Joan Carles Navarro i Roger Grimau els van entregar unes samarretes del FCBarcelona.

La pel·lícula Campeones, dirigida per Javier Fesser i que narra la història d’un grup de joves amb discapacitat intel·lectual que formen un equip de bàsquet a les ordres d’un entrenador professional (Javier Gutiérrez), s’ha convertit en un altaveu d’una realitat molt present en la nostra societat. Amb sensibilitat i amb un toc d’humor ha estat capaç d’apropar aquesta realitat a l’espectador i canviar mirades envers a les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

12 de novembre de 2018

 

 

 

 

© FC Barcelona / Autor: Germán Parga

Compartir:

Més publicacions

Xarxes