REPRESENTACIÓ CATALANA EN EL “CAMPEONATO NACIONAL DE ATLETISMO INDOOR” DE SARAGOSSA

12 esportistes catalans de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL van competir en les diferents proves d’atletisme disputades en el Palacio Municipal de Deportes de Saragossa.

Del 8 al 11 de novembre, Saragossa va acollir el Campeonato Nacional de Atletismo Indoor organitzat per Special Olympics Aragón, Plena Inclusión Aragón, Special Olympics España i l’Ajuntament de Saragossa. El campionat va comptar amb la participació de 200 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 11 comunitats autònomes i d’Andorra, acompanyats de 44 entrenadors i 18 delegats i amb la col·laboració de més de 150 voluntaris.

Entre les delegacions convidades estava la delegació catalana, formada per 12 atletes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL, 3 entrenadors i 1 delegat provinents dels clubs Junts en Acció, Car de Sant Tomàs, l’Àngel-APASA i l’EEE Crespinell.

Durant els tres dies de competició, va guanyar l’esport inclusiu, l’esforç i l’esperit de superació i els esportistes van demostrar la seva valia a la pista d’atletisme del Palacio Municipal de Deportes.

El 7 de novembre es va donar l’inici del campionat amb l’arribada de la Torxa a la ciutat de Saragossa. Entitats, voluntaris i esportistes de Special Olympics van ser els encarregats de portar la flama olímpica pels diferents trams del recorregut. La torxa va arribar el 9 de novembre durant el transcurs de la cerimònia inaugural i es va apagar en l’acte de cloenda del diumenge 11 de novembre.

A més de la competició, el campionat va comptar amb un programa d’oci per esportistes i amb el programa de salut “FunFitness” que fomenta els hàbits saludables en la pràctica de l’activitat física.

Durant la cloenda, els esportistes van desfilar lluint les medalles obtingudes, encara que el resultat no és el més important, l’experiència viscuda i la convivència amb la resta d’esportistes sempre passa en un primer pla.

 12 de novembre de 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes