S’ENTREGUEN LES PRIMERES MEDALLES COMMEMORATIVES DELS JOCS SPECIAL OLYMPICS LA SEU D’URGELL – ANDORRA LA VELLA 2018

El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i Doctor Prats reben la medalla dels Jocs.

Els Ajuntaments catalans homenatgen als esportistes que han participat als Jocs.

 

Durant el concert Solidari: Jo passava per Aquí a la sala Luz de Gas de Barcelona, que organitzava el Centre Ocupacional Sínia per recaptar fons per a les persones amb discapacitat física i diversitat funcional, es van poder donar les medalles commemoratives dels Jocs al grup musical Doctor Prats i al president de la Generalitat, Quim Torra.

Abans de que el conjunt Doctor Prats comencés la seva actuació, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya va pujar a l’escenari per agrair al grup de Terrassa la cessió de la cançó Caminem Lluny, que es va convertir en la banda sonora dels Jocs Special Olympics 2018, celebrats a La Seu d’Urgell – Andorra la Vella el passat mes d’octubre. Sergi Grimau, en nom dels organitzadors dels Jocs, Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL, va entregar a tots els membres la medalla commemorativa.

El President Quim Torra, que també es trobava entre els assistents a l’esdeveniment, va rebre la medalla en agraïment al suport rebut per part de la Generalitat de Catalunya.

 

Els consistoris reben els esportistes participants en els Jocs Special Olympics

Ja són molts els Ajuntaments catalans que volen retre homenatge als esportistes que han competit en els Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell-Andorra la Vella. Els diferents alcaldes i alcaldesses han volgut agrair als participants que fossin els seus representants en un esdeveniment internacional com aquest i per tot el seu esforç durant la competició.

L’Alcade de Mataró, David Bote, va rebre als esportistes mataronins a la sala d’actes i també va rebre de la mà de la presidenta de la Federació ACELL, Marina Gómez, la medalla commemorativa dels Jocs. Mataró va ser una de les ciutats on la Torxa dels Jocs Special Olympics va fer parada.

Altres ajuntaments com el de Vic, amb l’alcaldessa Anna Erra al capdavant, també va rebre als seus esportistes del Club CAR de Sant Tomàs i el Districte de Sant Andreu de Barcelona amb la regidora del districte, Laia Ortiz, també va voler reconèixer l’esforç dels participants del TEB en els Jocs, sent una de les delegacions més nombroses que hi van assistir.

Novembre 2018

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes