LA UE BALÀFIA S’UNEIX A LES SECCIONS SPECIAL

El club lleidatà crea una secció special de futbol 7 amb el suport de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL.

El passat mes de febrer, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL van organitzar el Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius per tal de conscienciar als clubs esportius ordinaris d’incorporar seccions Special, és a dir, seccions amb esportistes amb discapacitat intel·lectual en l’estructura de l’entitat. Durant el simpòsium es van detallar els passos a seguir per part de les entitats interessades i clubs federats a la Federació ACELL que vulguin adherir-se a aquesta iniciativa.

Passos que ha seguit la UE Balàfia, que a partir d’aquesta temporada tindrà una secció special de futbol 7 participant a les competicions que organitzen la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. Així doncs, el club lleidatà es suma al projecte per ajudar a les persones amb discapacitat intel·lectual a introduir-se a la pràctica de l’esport.

En l’acte de presentació de la nova secció hi van assistir entre altres, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya, Alvaro Terreros, representant territorial de la Federació ACELL a Lleida i Paco Rodríguez, president de la UE Balàfia, el qual va afirmar:  “aquests nois necessiten ajuda i la societat no és conscient d’aquest tema. Des del club ho valorem molt i d’aquí aquest projecte per ajudar-los. Animem altres entitats a crear seccions com aquesta”.

 

25 d’octubre de 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes