SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL 9È TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE FUTBOL SALA

Special Olympics Madrid, U.S. Pertuis de França, Albion in the Community de Brighton i Special Olympics Catalunya van participar en el trofeu de futbol 5 per a persones amb discapacitat intel·lectual.

L’Ajuntament de Barcelona va rebre a les quatre delegacions participants del torneig en el Saló de Cròniques i van poder gaudir de les festes de la Mercè.

El 9è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzat per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, es va celebrar el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, coincidint amb les Festes de la Mercè.  El trofeu ja és una cita obligada en el calendari esportiu anual, ja que és un dels tornejos de futbol 5 adaptat més importants que es disputen a la Barcelona per a persones amb discapacitat intel·lectual.

En aquesta edició, celebrada a les pistes del CEM Mundet, es va poder comptar amb la participació de Special Olympics Madrid, U.S. Pertuis de França, Albion in the Community de Brighton i, l’amfitriona i guanyadora d’aquest any, Special Olympics Catalunya.

La competició, que té el format de lligueta, pretén fomentar l’esport i el lleure entre les persones amb discapacitat intel·lectual com una via d’integració social. A més, els hi permet conèixer la ciutat de Barcelona durant les festes de la Mercè i visitar el museu del FC Barcelona.

La comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, va rebre al Saló de Cròniques del consistori a totes les delegacions que van participat en el Trofeu i les va convidar a sortir al balcó de l’Ajuntament per poder gaudir de la diada castellera que se celebrava a la Plaça Sant Jaume.

L’organització del trofeu vol agrair a les voluntàries que van acompanyar en tot moment als equips. Moltes gràcies Montse, Núria i Silvia!

22 i 24 de setembre de 2018

Classificació:

1.Special Olympics Catalunya

2.Special Olympics Madrid

3. Albion in the Communit

4. U.S. Pertuis

 

El premi Fair Play a U.S. Pertuis.

Imatges del 9è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

 

                       

Compartir:

Més publicacions

Xarxes