Encara falten 200 voluntaris. Pots inscriure’t fent clic aquí

En Pau Gasol ja s’ha unit a la crida. Què estàs esperant?

Compte enrere pels Jocs Special Olympics 2018. Se celebraran del 4 al 7 d’octubre entre La Seu d’Urgell i Andorra La Vella. El termini per inscriure’s com a voluntari a les proves encara la seva recta final. El darrer dia per formalitzar les peticions de voluntariat és el pròxim 31 de juliol. Encara resten 200 voluntaris per poder fer els Jocs.

Els Jocs reuniran 1.540 esportistes catalans i andorrans; 112 provinents d’altres comunitats autònomes i 166 vinguts de l’estranger. En total, 1.750 participants que vindran acompanyats dels seus entrenadors i familiars.

És un dels esdeveniments esportius més important per les persones amb discapacitat intel·lectual a tot l’Estat. Des de l’any 1988 a Lleida. S’han celebrat periòdicament en terres catalanes.

Campanya de voluntariat

Tant la Seu d’Urgell com Andorra la Vella ja han començat la campanya de voluntariat. Seran necessaris més de 600 voluntàries i voluntaris. Les tasques en què participaran són: programa de lleure, secretaria, informació, xofers, acompanyants, allotjament, informàtica, avituallament, traductors, premsa, fotografia, esports, primers auxilis, control d’accessos, megafonia, suport a programes de salut, gestió de material, programa Young Athletes (Joves Atletes), cerimònies, recorregut de la torxa, etc.

Repartiment de tasques

Una vegada tancat aquest termini, i durant el mes d’agost, es recopilaran les dades de les persones inscrites i es farà el repartiment de tasques en funció de la disponibilitat de dies i les preferències de tasques que hagin exposat els voluntaris en la seva butlleta d’inscripció.

Així, a partir de mitjans de setembre, es convocarà els voluntaris per tal de fer la formació específica a cada lloc assignat. L’objectiu és que tothom sàpiga quina és la seva funció i com desenvolupar-la amb temps suficient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *