PARTICIPACIÓ CATALANA EN EL OLIMPIA PETANQUE GAME DE SARDEGNA

Una delegació de Special Olympics Catalunya va viatjar fins a Sardegna per disputar el torneig de petanca.

Una delegació de Special Olympics Catalunya va posar rumb cap a Sardegna amb l’objectiu de disputar el torneig Olimpia Petanque Game que es celebrava el cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol a les instal·lacions del Circulo Bocciofila de Muravera, a la Província de Cagliari.

El campionat va enfrontar a l’equip de petanca de la Polisportiva Olimpia Onlus i la delegació catalana, la qual estava formada per: Jessica Molina, Juan Carlos Barreto, Antonio Conde, Francisco Martin, Victoria Paton, Santiago Gago, Jose Fito Badal i Carlos Cedran, jugadors provinents del C.E. Rubricatus, del TEB i de la Fundació Cares que pertanyen a la Federació ACELL.

La convivència durant el cap de setmana amb la resta d’esportistes va ser un plus més pel conjunt català. L’organització va preparar diverses activitats de lleure i una entrega de premis per tots els participants. A més, els esportistes van aprofitar l’estada per fer turisme i conèixer la ciutat de Muravera. Tots van coincidir que va ser un cap de setmana inoblidable i agrair a l’organització el bon tracte rebut!

2 de juliol 2018

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes