RICKY RUBIO NOU AMBAIXADOR DE SPECIAL OLYMPICS I PADRÍ DEL II TORNEIG DE BÀSQUET UNIFICAT

Badalona va acollir la 2a edició d’una competició que reuneix a jugadors amb discapacitat intel·lectual i sense

El passat cap de setmana es va celebrar a Badalona el II Torneo de baloncesto Nacional Unificado, organitzat per Special Olympics España amb la col·laboració de la Fundació Ricky Rubio. En aquesta ocasió, el base dels Utah Jazz s’estrenava com a nou ambaixador global dels Special Olympics i exercia de padrí del torneig d’una competició que es caracteritza per la composició dels equips, ja que aquests estan formats equitativament per jugadors amb discapacitat intel·lectual i sense. Per a Ricky Rubio no era la primera vegada que col·laborava amb els esportistes de Special Olympics, ja havia col·laborat anteriorment en la Barcelona Triatló i també va concedir una entrevista a la revista SpecialCat.

La primera edició del Torneig de Bàsquet Unificat es va disputar a Getafe la tardor de l’any passat i enguany la ciutat de Badalona va acollir, durant tres dies, 29 i 30 de juny i 1 de juliol, la segona edició en la que van participar un total de 9 equips provinents de diferents Comunitats Autònomes. El grup 1 estava format pels equips  de Special Olympics Madrid , Special Olympics Balears, Special Olympics Andalusia,  Special Olympics Joventut de Badalona i Special Olympics Catalunya.

I els resultats van ser els següents:

S.O CATALUNYA 41 – S.O MADRID 17

S.O. CATALUNYA 39 -S.O. BALEARES 8

S.O. CATALUNYA 44- S.O.ANDALUCIA 18

JUVENTUD DE BADALONA 19-S.O.CATALUNYA 32

Durant la competició, jugadors unificats i jugadors amb discapacitat intel·lectual van jugar tots a un alt nivell. La integració entre ells va ser fantàstica i es va poder viure uns dies amb un gran ambient esportiu. En aquest tipus de tornejos es treballen aspectes com l’amistat, el respecte, la solidaritat i la superació i es lluita per la normalització i la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL volem agrair als jugadors unificats la seva col·laboració : Pepe Benede, Nacho Gómez, Esteban Quifet  i  Oscar Puigenne i destacar el alt nivell de joc que van desplegar els nostres jugadors: Elvis Joel Barrera, Roger Gomis,  Guillem Angles, Randers Estévez, Jordi Martínez  i Sergio Igual. I aprofitem per donar la benvinguda a Ricky Rubio com a ambaixador de Special Olympics.

 

2 de Juliol 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes