ELS ESPORTISTES DE SPECIAL OLYMPICS- ACELL PRESENTS EN LA TRAVESSIA DEL PORT DE BARCELONA

Els esportistes amb discapacitat intel·lectual van completar la prova dels 400m un any més.

La Travessia del Port de Barcelona, organitzada pel Club de Natació Atlètic Barceloneta, és una de les proves històriques de la natació catalana i una cita obligada per als nedadors i nedadores d’aigües obertes. Aquest dissabte, 30 de juny, va tenir lloc la 91ena edició, la qual va comptar amb més de 500 participants, entre ells, 9 esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Alex Abad, Carlos Amador Ortega, Carlos Vaqué, Enric Díaz, Ester Vilavella, José Maria Espín, Lluïsa Muñoz, Montse Parra i Roger Vilaseca van completar la prova dels 400m de la categoria Travessia per a persones amb discapacitat. Roger Vilaseca va ser el primer classificat en la prova masculina i Ester Vilavella en la prova femenina.

Un dels objectius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL és aconseguir la inclusió social total de les persones amb discapacitat intel·lectual i la participació en aquest tipus de proves populars ens apropa a aquest objectiu.  Aquestes competicions són idònies per fer visible la pràctica esportiva i l’esperit de superació dels nostres atletes.

 

30 de juny de 2018

 

Imatges Travessia Port de Barcelona

                                     

Compartir:

Més publicacions

Xarxes