LA SELECCIÓ CATALANA PARTICIPA EN LA 8a EDICIÓ DEL CAMPIONAT UNIFICAT DE FUTBOL 7 A VILLARREAL

Una de les característiques de la competició amb equips unificats és que estan formats per persones amb i sense discapacitat intel·lectual.

El campionat va comptar amb la participació de més 160 esportistes provinents de tot Espanya.

Durant tres dies la ciutat de Villarreal va acollir la 8a edició del Campeonato Unificado de futbol 7, que va tenir lloc del 15 al 17 de juny a les instal·lacions de la Ciudad Deportiva Pamesa Cerámica i que estava organitzat per Special Olympics España i pel Villarreal CF.

El 15 de juny es va celebrar la cerimònia de benvinguda per les delegacions assistents i es va procedir a l’encesa de la torxa i els altres dos dies es va dur a terme la competició esportiva.

El campionat va comptar amb la participació de més 160 esportistes provinents d’Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Castella la Manxa, Ceuta, Madrid, Regió de Murcia, Catalunya i sis equips de la Comunitat Valenciana: Fundació Espurna, CD Unitts, FCV Levante UD, Valencia CF EDI, Fundación Síndrome de Down Castellón i Villarreal CD EDI.

Una de les característiques de la competició amb equips unificats és que estan formats per persones amb i sense discapacitat intel·lectual, en aquest cas, la delegació catalana participava amb 8 jugadors de Special Olympics Catalunya i 4 jugadors unificats. La representació catalana la van formar: Jordi Moreno, Joan Castro, Carles Serrano, Xavi Felices, Jordi Lara, Miguel Fau, Toni Vernet, David Codina, Marc Vivo, Eric Rosa i Judit Albella.

L’equip català va tornar cap a casa amb un primer lloc molt merescut. Va ser una experiència molt gratificant que durant tot el cap de setmana van compartir amb els seus companys.

El paper del voluntariat va ser essencial per tirar endavant el campionat amb prop d’un centenar de persones.

18 de juny de 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes