Més de 700 persones assisteixen a la cloenda de la temporada esportiva en el CEM Mundet.

El passat dia 16 de juny es va celebrar la Cloenda de la Temporada Esportiva de la Federació ACELL 2017-2018. El Complex Esportiu Municipal Mundet va acollir l’esdeveniment i als més de 700 assistents entre esportistes, familiars, amics i membres de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya.

Va ser una jornada festiva per tancar una gran temporada plena d’esport i lleure a favor de la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual, una temporada esportiva que va començar amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i amb el Territori Special La Seu d’Urgell i d’Andorra La Vella i que va albergar diversos tornejos nacionals, internacionals, Jornades Escolars i Campionats de Catalunya en totes les disciplines esportives.

A més dels parlaments i del lliurament de trofeus, l’acte va ser una festa lúdica-esportiva que va comptar un concurs de triples a càrrec dels esportistes de la Federació ACELL, l’animació del Nuc, mascota de Special Olympics; l’actuació musical de Cristian i els balls del grup 40 pa arriba, 40 pa bajo, format per voluntaris i per persones amb discapacitat intel·lectual.

La cloenda va poder comptar amb l’assistència dels membres de la junta directiva de la Federació ACELL, entre ells Marina Gómez, la presidenta de l’entitat, i amb la presència de Ton Tobeña, membre de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona i de Lorenzo Rubio, representat de la Delegació Voluntariat Obra Social La Caixa.

Des de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL volem felicitar a tots els esportistes i us esperem la temporada que ve amb més esport! Començarem a l’octubre amb uns magnífics Jocs Special Olympics a la Seu d’Urgell i Andorra La Vella! Us hi esperem a tots i a totes!

 

18 de juny 2018

 

Imatges de la Cloenda Esportiva Federació ACELL 2017-2018

 

 

 

        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *