ELS ALUMNES DE REUS POSEN FI AL PROGRAMA YOUNG ATHLETES AMB UNA FESTA DE FINAL DE CURS

Els alumnes de l’Escola Alba de Reus i la Font del Lleó han acomiadat el curs 2017-2018 amb una festa final del programa Young Athletes per a nens amb discapacitat intel·lectual.

Young Athletes és un programa internacional de Special Olympics que mitjançant jocs, cançons i altres activitats introdueixen al món esportiu a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys.

Els alumnes de Reus han celebrat la festa de final de curs 2017-2018 del programa Young Athletes en el Polilleuger Municipal de la localitat. 21 alumnes de l’Escola d’Educació Font del Lleó i 5 alumnes de l’Escola Alba de Reus han realitzat conjuntament el programa. Els joves esportistes han mostrat tots els coneixements adquirits durant al curs davant dels seus familiars.

A l’acabar l’exhibició, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya ha entregat una medalla i un diploma a tots els participants. Tots ells han rebut el premi amb molta il·lusió, ja que per la majoria era la seva primera medalla.

L’objectiu d’aquest projecte és que els alumnes puguin iniciar-se en el món de l’esport, crear un hàbit d’activitat física i també millorar la seva capacitat de relacionar-se amb l’entorn. Mitjançant jocs i activitats han treballat l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació.

Gràcies a la col·laboració de la Fundación Leo Messi amb el programa Young Athletes, el nombre d’alumnes participants ha augmentat en els últims anys i s’ha pogut comprar material nou. Actualment, hi ha 4 escoles d’educació especial a Catalunya adherides al projecte: l’Escola Crespinell de Terrassa, l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida i l’Escola Alba i Font del Lleó de Reus.

 

12 de Juny 2018

 

Més imatges de la Cloenda Young Athletes a Reus 2018

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes