Una trentena d’esportistes van participar en el Campionat de Catalunya de Tennis celebrat a Barcelona.

El 10 de juny es va celebrar a les instal·lacions del Club de Tennis Vall d’Hebron el 13è Campionat de Catalunya de Tennis, organitzat per La Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya. 

Recordem que el Campionat s’havia d’haver disputat el passat 6 de maig a les instal·lacions del Club Tennis Malgrat de Mar, coincidint amb el 34è Campionat de Catalunya de Futbol Sala, però que finalment va quedar anul·lat a causa de les condicions meteorològiques adverses.

Finalment la competició es va celebrar a Barcelona i aquest cop el sol va acompanyar als esportistes provinents de diferents clubs catalans i una trentena de tennistes van poder reprendre el campionat. 25 dels esportistes es van enfrontar entre ells en la competició de partits i la resta van exhibir-se en  la sèrie de destreses en les proves de joc amb raqueta, cops de precisió i d’intercanvi amb el tècnic.

El campionat va comptar amb la presencia de Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis que va entregar les medalles als esportistes.

11 de Juny 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *