CLOENDA DEL PROGRAMA YOUNG ATHLETES A L’ESCOLA CRESPINELL DE TERRASSA

Els nens i nenes amb discapacitat intel·lectual que han participat en el programa Young Athletes a Terrassa acomiaden el curs 2017-2018.

Young Athletes és un programa que mitjançant jocs, cançons i altres activitats introdueixen al món esportiu als nens i nenes de 2 a 7 anys amb discapacitat intel·lectual.

Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Crespinell van celebrar la festa de final de curs del programa Young Athletes. Durant el curs han estat un total de 10 alumnes que han seguit el projecte i a la cloenda van mostrar tot el que han après davant de les seves famílies i altres companys de l’escola. A més, a l’acabar l’exhibició se’ls hi va entregar la medalla i el diploma que els acredita que han participat en el programa.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els alumnes puguin iniciar-se en el món esportiu i també millorar la capacitat de relacionar-se amb el seu entorn. Mitjançant jocs i activitats han treballat l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació. 

Gràcies a la col·laboració de la Fundación Leo Messi amb el programa Young Athletes, el nombre d’alumnes participants ha augmentat. Actualment, hi ha 4 escoles d’educació especial a Catalunya adherides al projecte: l’Escola Crespinell de Terrassa, l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida i l’Escola Alba i Font del Lleó de Reus.

La voluntat de Special Olympics Catalunya és seguir potenciant el projecte de Young Athletes i augmentar el nombre de centres escolars que puguin unir-s’hi.

8 de juny 2018

 

Imatges de la cloenda del Programa Young Athletes a l’Escola Crespinell 2018

 

        

Compartir:

Més publicacions

Xarxes