PARTICIPACIÓ CATALANA EN EL TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL 7 DE ST. ETIENNE

La delegació catalana, formada per 9 esportistes de Special Olympics Catalunya – ACELL, va quedar subcampiona del torneig.

El cap de setmana del 2 i 3 de juny, una delegació de Special Olympics CatalunyaFederació ACELL va viatjar fins a Saint Etienne per disputar el Tournoi Internacional de Football Section Handi Supporters organitzat per l’entitat francesa Territoires Ruraux Jeunesse et Sport (TRJS) i per l’ex jugador professional Carlos Acosta. Un torneig de futbol 7 destinat a aquells clubs que tenen adscrites seccions amb esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Un total de 500 futbolistes de 18 equips provinents de tot Europa dividits en 4 grups de 4 a 5 equips van participar en el torneig que es celebrava en el Complex Esportiu de l’Etivallière i a l’Estadi Geoffroy Guichard de Saint Etienne. Dissabte va tenir lloc la fase de classificació i diumenge es van disputar les semi-finals i la final.

L’Ajuntament de St. Etienne va rebre la delegació catalana, la qual estava formada per 2 entrenadors i 9 esportistes de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya: Esteve Casado, Vineet Vilardebo, Llorenç Rubio, Miquel Angel Vilardell, Gerardo Petit, Boubacar Wolo, Josep Llanes, Juan Ramón Soriano i Gerard Andorrà. El conjunt català va arribar a la final, però va perdre per 5-1 davant de la delegació italiana, que es va proclamar campiona.

Aquest torneig pretenia contribuir a la valorització de l’esportista amb discapacitat i al seu reconeixement, fer-lo sentir com un jugador professional que defensa els seus colors i el seu territori. A més, l’organització va planificar un seguit d’activitats paral·leles a la competició esportiva com per exemple la visita al Camp de futbol de Saint Etienne que va permetre als esportistes conèixer la ciutat i socialitzar amb la resta de participants.

 

7 de juny de 2018

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes