El torneig va retre homenatge a la figura de Francesc Martínez de Foix, un dels referents del sector de la discapacitat intel·lectual.

El passat dissabte 2 de juny es va celebrar la primera edició del Torneig “Sense Límits -Francesc Martínez de Foix”, un torneig inclusiu de futbol 7. El campionat es va disputar a l’Estadi Municipal Narcís Sala de Barcelona i estava organitzat per la Unió Esportiva Sant Andreu i el Grup Cooperatiu TEB, amb el suport de la Federació ACELL, Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta primera edició va comptar amb la participació de diversos clubs esportius catalans amb seccions Special com la Unió Esportiva Sant Andreu-Special TEB, Special CE Europa-ACIDH, Car Special AEC Manlleu i la Unió Esportiva Cornellà.

El torneig tenia la voluntat de retre homenatge i recordar la figura del desaparegut Francesc Martínez de Foix, un dels grans referents del sector de la discapacitat intel·lectual i de l’esport inclusiu. Martínez de Foix que va morir el passat juliol, va impulsar diverses iniciatives per a la inserció social, laboral i esportiva de persones amb discapacitat intel·lectual. Va dirigir el Grup Cooperatiu TEB, va presidir la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, va ser vicepresident de la Federació Dincat-Plena Inclusió i membre del consell rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, entre d’altres. A més, el 2012 va rebre la Creu de Sant Jordi.

 

05 juny 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *