EL PRAT DE LLOBREGAT ACULL EL TERCER CAMPIONAT DE CATALUNYA DE NATACIÓ

Per tercer any consecutiu El Prat de Llobregat ha estat la seu del Campionat de Catalunya de natació amb més de 200 nedadors i nedadores

Aquest diumenge 3 de juny, les instal·lacions de CEM Fondo d’en Peixo del Prat del Llobregat han acollit el 3r Campionat de Catalunya de Natació en el que hi han participat més de 200 esportistes amb discapacitat intel·lectual. El campionat ha estat organitzat per la Federació ACELL, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i de Special Olympics Catalunya.

Els esportistes han competit per categories (absoluta, sènior, juvenil i infantil), i en diferents proves i modalitats: 25m crol, 25m esquena, 25m braça, 25m papallona, 50m crol, 50m braça, 50m esquena, 100m lliures, 100m braça, 100m esquena, 100m estils, 4x25m lliures, 4x25m estils, 25m sense estil i 25m flotació.

Els 223 esportistes provenien de 18 centres de tot Catalunya: Aprodisca de Montblanc; Aspadi de Cerdanyola del Vallès; Asproseat, FP Rosella, IS Icària, TEB, Escola Esportiva ACELL i F. Vella Terra– Mas Sauró de Barcelona; Associació Sant Tomàs-CAR de Vic; C.E Baix Camp i C. Esp. Alba de Reus; Club Esportiu Alba de Tàrrega; ACUDAM de Mollerussa; CPNS Montserrat de Caldes de Malavella; Fundació Estela i C.E. Solc de Tarragona; Club Pingüí Terrassa i CE Àngel-Apasa d’Amposta.

El campionat s’havia de disputar en piscina descoberta, però finalment, a causa de les fortes pluges, s’ha celebrat en piscina coberta, sense alterar la competició. D’aquesta manera, els esportistes d’ACELL i de Special Olympics han pogut gaudir d’una jornada esportiva sense incidències i emocionar-se amb l’entrega de medalles tan merescudes.

4 de juny 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes