LA PLUJA NO ATURA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FUTBOL SALA A MALGRAT DE MAR

Més de  500 esportistes amb discapacitat intel·lectual participen en el Campionat de Catalunya de Futbol Sala.

El Campionat de Catalunya de tennis es va haver d’anul·lar a causa de la pluja.

El Campionat de Catalunya de Futbol Sala és una de les cites del calendari esportiu de la Federació ACELLSpecial Olympics que acull més esportistes. En aquesta ocasió, més de 500 futbolistes amb discapacitat intel·lectual es van aplegar a les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports i del Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar. Els participants, provinents de diversos clubs catalans i d’Andorra, es van distribuir en 54 equips repartits en 14 grups de diferents nivells i categories.

Va ser una jornada passada per aigua, però això no va treure en cap moment la il·lusió dels esportistes, que esperaven el torneig amb moltes ganes. Un any més, i ja en són 34 edicions, s’ha de destacar l’èxit de participació del Campionat de Catalunya de Futbol Sala, que converteix aquesta competició en una jornada a favor de l’esport i la inclusió.

La competició organitzada per la Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Malgrat de Mar, també ha comptat amb una trentena de voluntaris i voluntàries del Club Futbol Malgrat, l’Escola de Dansa i el Gimnàs d’Arts Marcials Kenpo que s’han dividit durant la sessió de matí i tarda.

Anul·lat el 13è Campionat de Catalunya de Tennis

Paral·lelament, a les instal·lacions del Club Tennis Malgrat de Mar s’havia de disputar el Campionat de Catalunya de Tennis. Malauradament, a causa de les condicions meteorològiques es va haver d’anul·lar la competició. Properament sabrem la nova data per disputar el campionat. 

6 de maig, 2018.

Imatges del 34è Campionat de Catalunya de Futbol Sala

 

          

Compartir:

Més publicacions

Xarxes