ELS ALUMNES D’ACIDH PARTICIPEN EN LA JORNADA ESPORTIVA BLANQUERNA

El passat 25 d’abril, 20 alumnes de l’Escola d’Educació Especial ACIDH van participar en la 8a Jornada Esportiva Blanquerna organitzada pels alumnes de segon del Grau en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport) de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull.

Va ser una jornada ludicoesportiva, educativa i inclusiva en què els alumnes de Blanquerna i d’ACIDH realitzaven un circuit de proves esportives i jocs a les instal·lacions de l’Hospitalet Nord. El circuit va ser preparat pels alumnes de Blanquerna i adaptat perquè els esportistes amb discapacitat intel·lectual el poguessin realitzar sense problemes. Els participants es van distribuir en tres equips batejats amb els noms d’Iniesta, Gasol i Belmonte.

Ferran Delgado, directiu de la Federació d’Esports ACELL i coordinador d’Extraescolars, Esports i Lleure Educatiu d’ACIDH va destacar que tots els alumnes s’ho van passar molt bé i va ser una manera diferent de fer esport.

Jornades com aquesta contribueixen a la promoció i normalització de la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual i a la seva integració dins la societat.

27 d’abril 2018

Imatges 8a Jornada Esportiva Blanquerna

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes