SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA S’ADHEREIX AL MANIFEST DE DEFENSA I IGUALTAT DE GÈNERE A L’ESPORT

El manifest ha estat elaborat per l’Institut Barcelona Esports per la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius

El passat 24 d’abril en el marc de l’Open Banc Sabadell – 66è Trofeu Conde de Godó es va presentar el Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport”. La presentació va celebrar-se en el stand que l’Institut Barcelona Esports (IBE) de l’Ajuntament de Barcelona tenia en el Village del Reial Club de Tennis.

El document fa una crida a la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius, en busca d’un esport igualitari, sense diferències entre dones i homes.

Aquest escrit, presentat per Marta Carranza, Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, té la voluntat d’implicar totes les persones, organismes, institucions o entitats públiques i privades, relacionades directa o indirectament amb l’activitat física, perquè s’adhereixin a la declaració i incorporin les propostes de bones pràctiques que es detallen en el decàleg.

Sergi Grimau, President de Special Olympics Catalunya, i Marta Carranza van fer efectiva l’adhesió de l’entitat a través de la signatura del Manifest.

26 d’abril 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes