SUPORT INSTITUCIONAL ALS JOCS SPECIAL OLYMPICS LA SEU D’URGELL-ANDORRA LA VELLA

En el stand de la  Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya situat en el village del Trofeu Conde de Godó ha tingut lloc la presentació dels Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell i Andorra la Vella. 

L’esdeveniment esportiu i social més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual comptarà amb el suport de les màximes institucions catalanes.

En un marc immillorable com és el Trofeu Conde de Godó de Barcelona, ha tingut lloc la presentació dels Jocs Special Olympics. En un acte organitzat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que ha tingut lloc en el stand que tenen ubicat en el village, s’ha pogut explicar les magnituds i la importància de l’esdeveniment que tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre.

Una vegada més, els Jocs Special Olympics han rebut tot el suport de les institucions catalanes per tirar endavant l’esdeveniment com ja va passar en tots els Jocs anteriors. En la presentació d’aquest matí s’ha comptat amb la presència de Gerard Figueras, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya; Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona; Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell; Maite Fandos, diputada d’esports de la Diputació de Barcelona; Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Albert Agustí, president del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i membre de la Junta directiva de Special Olympics Catalunya.

Les dues ciutats dels Pirineus esperen rebre fins a 2.580 persones sumant esportistes, tècnics i delegats, persones de l’organització i voluntariat. Els més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual provindran majoritàriament de Catalunya (1.146), de CCAA (200), Andorra (54) i delegacions estrangeres (200). Tots ells participaran en 13 esports: bàsquet, bàdminton, hoquei interior, petanca, tennis, ciclisme, a la Seu d’Urgell; natació, gimnàstica, atletisme, tennis taula, futbol sala, handbol i un clínic de judo a Andorra la Vella.

Un dels objectius dels Jocs Special Olympics és deixar empremta en les dues localitats seu dels Jocs, així com en les ciutats que participaran en el recorregut de la Torxa, un total de 15, passant per Figueres, Girona, Lloret de Mar, Calella, Mataró, Badalona, Sant Just Desvern, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Reus, Lleida fins a arribar a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella.

 

Inici Campanya de voluntariat

Un punt clau perquè els Jocs siguin un èxit és la participació i ajuda del voluntariat. Aquesta setmana ha començat la Campanya de Voluntariat amb l’objectiu d’aconseguir a més de 600 persones entre les dues ciutats. Des de l’organització s’ofereixen diferents modalitats per poder fer-se membre del cos de voluntariat. Opció d’omplir la butlleta: La Seu d’Urgell: via web a http://esports.laseu.cat; en format paper: Ajuntament de la Seu d’Urgell, Oficina Jove l’Alt Urgell Camí de la Palanca i Palau d’Esports. Andorra la Vella: via web www.voluntariat.ad; en format paper: Govern d’Andorra en el Departament de Joventut i Voluntariat.

25 d’abril 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes