TRET DE SORTIDA DELS JOCS SPECIAL OLYMPICS: INICI DE LA CAMPANYA DE VOLUNTARIAT

 Del 4 al 7 d’octubre, més de 1.500 esportistes tenen una cita a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella on se celebrarà la cita esportiva i social més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Es necessitaran més de 600 voluntaris i voluntàries per tal de tirar endavant aquests Jocs Special Olympics 2018.

La Diada de Sant Jordi és la data assenyalada per iniciar la Campanya de Voluntariat dels Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell-Andorra la Vella 2018. Més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu de Catalunya, Comunitats Autònomes i delegacions estrangers es reuniran a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella en un esdeveniment esportiu i social molt important.

Per tirar-lo endavant es necessitarà de l’ajuda impagable dels voluntaris i voluntàries. Es necessitaran més de 600 persones entre les dues ciutats per cobrir diferents posicions indispensables perquè els Jocs Special Olympics siguin un èxit. Les tasques en què participaran seran: programa de lleure, secretaria, informació, xofers, acompanyants, allotjament, informàtica, avituallament, traductors, premsa, fotografia, esports, primers auxilis, control d’accessos, megafonia, suport a programes de salut, gestió de material, programa Young Athletes (Joves Atletes), cerimònies, recorregut de la torxa, etc. Només cal tenir 18 anys i ganes de compartir un esdeveniment únic.

Des de l’organització s’ofereixen diferents modalitats per poder fer-se membre del cos de voluntariat. Opció d’omplir la butlleta:

La Seu d’Urgell: via web a http://esports.laseu.cat; en format paper: Ajuntament de la Seu d’Urgell, Oficina Jove l’Alt Urgell Camí de la Palanca i Palau d’Esports.

Andorra la Vella: via web www.voluntariat.ad; en format paper: Govern d’Andorra en el Departament de Joventut i Voluntariat.

Els Jocs Special Olympics 2018

Les disciplines esportives que es disputaran seran bàsquet, bàdminton, hoquei interior, petanca, tennis, ciclisme, a la Seu d’Urgell; natació, gimnàstica, atletisme, tennis taula, futbol sala, handbol i un clínic de judo a Andorra la Vella.

A més també hi haurà la Fira dels Jocs i altres esdeveniments paral·lels com el recorregut de la Torxa o l’acte inaugural o de cloenda, programa de salut o l’exhibició de programa Young Athletes per a joves atletes.

 

23 d’abril 2018

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes