Es consolida el Campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta per a esportistes amb discapacitat intel·lectual

Més de 170 atletes amb discapacitat intel·lectual van participar en una nova prova atlètica adaptada.

La pista coberta de Catalunya a Sabadell va acollir durant tot el diumenge les diferents proves: cursa, salt d’alçada i llargada i proves adaptades.

La ciutat de Sabadell ha tornat a acollir un Campionat de Catalunya organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell. El passat mes de gener va ser el de natació i en aquesta ocasió va ser el torn de l’atletisme.

En la tercera edició d’aquesta competició d’atletisme en pista coberta s’ha reunit a més de 170 esportistes de diferents clubs de Catalunya i també d’Andorra. La iniciativa d’aquest nou campionat va tenir lloc fa tres anys ja que, d’aquesta manera es pot ampliar el calendari esportiu per als atletes i tenen més oportunitats per participar en les diferents proves.

Les instal·lacions de la Pista coberta de Catalunya de Sabadell són immillorables per portar a terme aquest campionat. Durant tot el dia s’han disputat diferents proves atlètiques com cursa en diferents distàncies 3.000m, 1.500m, 200m, 60m, salt d’alçada i salt de llargada, llançament de pes, softbol (prova adaptada) o relleus. A cada sèrie finalitzada cada esportista rebia la seva medalla.

Els centres que no han faltat a la cita esportiva són: Àngel Apasa d’Amposta; Club Fem de Mataró; Fedamar d’Arenys de Mar; Club Esportiu Alba de Reus; Club Esportiu CrespiEsport i Club Prodis de Terrassa; Club Esportiu Alfa Tegar de Vilanova i la Geltrú; Club Muntanyenc de Sant Cugat; Club Sant Tomàs Pardo Car de Vic; Rubricatus del Prat de Llobregat; Fundació Estela i Club Esportiu Solc de Tarragona; Escola Esportiva ACELL i TEB de Barcelona; C.E Garbí de El Vendrell; Junts en acció de Sant Pere de Ribes; i Special Olympics Andorra.

Gabriel Fernández, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell ha mostrat la seva satisfacció que aquesta competició es torni a celebrar al seu consistori i espera que l’any vinent hi tornem a ser.

25 de març de 2018

Imatges del Campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta a Sabadell. 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes