El club de Vela Blanes acollirà el primer Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual

El campionat tindrà lloc  el proper mes d’abril i pretén ser el punt de partida per tal de que la vela sigui un esport adaptat a les necessitat de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela (FCV), Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, Joan Balaguer, membre de la junta del Club de Vela Blanes (CVB) i Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport; han presentat la primera edició del Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva. El campionat es durà a terme el proper 14 i 15 d’abril i formarà part dels actes que el CVB té previstos dins la celebració del seu 75è aniversari.

La competició estarà organitzada per la FCV, en col·laboració amb la Federació ACELL, Special Olympics Catalunya i el Consell Català de l’Esport. I sota el lema “Nosaltres naveguem amb ells i ells naveguen amb nosaltres”, el campionat pretén establir les bases per tal de que la vela es converteixi en un esport adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i esdevingui també una via de desenvolupament personal i d’integració social.

A l’acte, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Museu Colet de Barcelona, també hi ha assistit el Club Esportiu El Vilar, tripulació que participarà en el campionat i que des de fa anys practica vela accessible.

                                                                                                          19 de març de 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes