GRAN PARTICIPACIÓ EN LA 38a JORNADA ESCOLAR DE FUTBOL DE SPECIAL OLYMPICS-ACELL

La 38a Jornada Escolar de futbol per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual ha tingut lloc a les instal·lacions de la Meiland i al CEM Mundet de Barcelona amb 350 nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.  

 

La nova Jornada Escolar que ha tingut lloc a Barcelona amb 350 joves esportistes d’arreu de Catalunya demostra la consolidació del nombre de participants que ha augmentat els darrers anys gràcies al conveni amb la Fundación Leo Messi.

Els joves esportistes, entre 8 i 20 anys, esperen amb molta il·lusió i ganes la competició escolar i durant el curs entrenen per donar el màxim durant la competició. Els esportistes es divideixen per equips i nivell de joc. Les escoles d’educació especial provenen de tot Catalunya: Club Alba de Reus, Montserrat Montero de Granollers, Marià Felip de Gavà, Mare de Déu del Mont de Vilafant, Xaloc i Font de l’Abella de Girona, L’Estel de Balaguer, GSIS, ACIDH, Associació Esportiva Barcelona, el Ventijol, Nen Déu de Barcelona, Llar de Sant Josep de Lleida, Les Aigües de Mataró, SOLC de Tarragona i Ramon Suriñach de Ripoll.

Tal com ja ha succeït en les darreres edicions de la Jornada Escolar de futbol, degut al conveni de col·laboració entre Special Olympics Catalunya i la Fundación Leo Messi, s’ha hagut d’organitzar en dues instal·lacions diferents ja que el nombre d’esportistes en els darrers anys ha sigut molt superior. En aquest cas el CEM Mundet ha acollit les proves adaptades amb un total de 70 esportistes que han completat el circuit amb diferents activitats motrius relacionades amb el futbol. En les instal·lacions de la Meiland hi ha hagut el gruix de la competició amb els partits per equips, on a més també hi hagut el lliurament de trofeus.

La Federació ACELL amb la col·laboració de la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi Special Olympics Catalunya organitza aquesta edició de la Jornada Escolar de Futbol. Durant la temporada esportiva també fomentem les jornades escolars de natació, bàsquet i atletisme per tal que els joves esportistes adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits.

 

Imatges de la 38a Jornada Escolar de futbol 2018

 

15 de març 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes