Cinc atletes de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya van tornar a completar la Marató de Barcelona.

L’atleta Roman Vigara va participar a la cursa com a voluntari formant part del repte solidari d’Egoismo Positivo.

 

Entre els prop de 18.000 corredors de la Zurich Marató de Barcelona hi van ser els runners de la Federació ACELLSpecial Olympics, on un any més van demostrar que no hi ha reptes impossibles per a ells.

El Roger Devesa amb 50 anys va recórrer els 42,195 km en un temps oficial de 4:06h, els germans Jordi i Francesc Peláez la van completar en poc més de 5 hores, l’Aleix Serradell en 5:15h i Roman Vigara en 5:21h.

L’organització de la cursa va obsequiar amb un trofeu als atletes que van demostrar una gran preparació física i molt d’esforç en completar tot el recorregut.

Roman Vigara amb Egoismo Positivo

L’atleta Roman Vigara va ser un dels voluntaris que va donar suport a la iniciativa solidària d’Egoísmo Positivo i va córrer la cursa ajudant a altres persones amb discapacitat. Egoísmo positivo ajuda principalment a persones que utilitzen la cadira de rodes a participar en curses populars com la Marató. Gràcies als voluntaris o voluntàries que els hi donen suport al projecte pot tirar endavant.

Per al Roman va ser una experiència molt positiva i va acabar la cursa molt satisfet i content, perquè a més d’acabar novament la Marató va ajudar a altres persones a ser-ne part activa. La integració en les curses populars per part dels atletes de la Federació ACELL i Special Olympics  Catalunya és total ja que hi participen com qualsevol altre corredor, un pas més cap a la màxima inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

11 de març 2018

Imatges Egoísmo Positivo i Miquel Àngel Cartes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *